VINAŘSTVÍ

Koncept založený na delší extrakci látek z hroznů a zrání vína na jemných kvasničních kalech. 

U bílých vín se jedná o kryomaceraci rmutu, následně po první stáčce zůstává víno na jemných kvasnicích. Dle potenciálu pak zraje v akátových sudech  nebo reduktivně v inertních nádobách.

Červená vína kvasí vlastní, přirozenou kvasinkou z vinice a po dokončení alkoholové a malolaktické fermentace pak ještě několik týdnů leží na slupkách a pecičkách. Následně víno zraje nejméně dva roky v akátovém nebo dubovém sudu. 


RYZLINK RÝNSKÝ & VLAŠSKÝ * FRANKOVKA

Výsledkem je produkce malých, osobitých partií odrůdových a cuvée vín v rámci ročníků, technologickém zpracování a lahvové zralosti dané šarže.

FRESH * ACACIA * BATTONAGE * SWEET * B.L.O.N.D. - BLANC DE NOIRS * REZERVA